Zomercompetitie Voetbal Women Only

Amsterdam 2018

Inschrijving gesloten

Bedrijfsvoetbal Women only Amsterdam

De Zomercompetitie voetbal is een zakelijk voetbaltoernooi dat al sinds 2007 in de maanden juni en juli wordt gehouden op AFC. En alhoewel er altijd wel een aantal vrouwen meededen bij de verschillende teams was er nog geen apart toernooi voor vrouwen. Tot 2015. En dit is zo’n groot succes geworden dat we dit toernooi deze zomer een natuurlijk weer vervolg gaan geven! En wie oh wie is er in staat om de dames van DLA Piper te onttronen?!

Deze competitie zal parallel lopen aan het reguliere toernooi dus zullen de dames ook alle voordelen van de ZC mee pakken!
Omdat we weten dat het aantal vrouwelijke voetballers nog altijd een stuk lager ligt dan bij de mannen, hoeft een team niet persé uit alleen maar medewerkers van het ingeschreven bedrijf te bestaan. Wij hanteren de regel dat er in principe altijd 4 medewerkers per team in het veld staan. De rest kan aangevuld worden met zakelijke relaties of bekenden.

De Zomercompetitie staat voor sport, gezelligheid en netwerken op een mooie locatie met een unieke sfeer…Op alle speeldagen is er muziek en elke week een DJ. Na de fysieke inspanning kan je onder het genot van een drankje genieten van de zon en alle wedstrijden van de Zomercompetitie. En natuurlijk zorgen we ook dit jaar weer voor extra’s zoals de pubquiz, proeverij en cocktailbar…kortom, de Zomercompetitie is meer dan alleen sport!

Over de competitie

12 juni - 10 augustus

AFC

Format is 6 tegen 6
Locatie: AFC
Periode: 12 juni – 10 augustus
Donderdag
7-9 wedstrijden per team
Buffet en groot feest tijdens de finaledag
Unieke netwerklocatie

Bevordert de teamspirit
Sporten is gezond!
Een sportief en duurzaam imago voor uw organisatie
Met uw deelname steunt u ons goede doel
Elke speeldag een DJ!
Kosten per team: € 895,00 (ex. BTW)

Inschrijving gesloten